Bastu sauna's

Bezoektijden:

Zaterdag's van 09.00 uur tot 13.00 uur geopend.

Van Maandag t/m Vrijdag van 09.00 uur tot 18.00 uur maar....

doordat wij alle verkoop, productie en plaatsing zelf doen kan het zijn dat wij onderweg zijn naar een klant of in de werkplaats sauna's aan het bouwen zijn en dus niet altijd in de showroom aanwezig zijn.

Mocht u langs willen komen graag even een telefoontje, wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Bastu Sauna's

Zuideinde 1 D

2371 BP Roelofarendsveen

Onze showroom is geopend op de normale openingstijden.

We houden de ontwikkelingen omtrent het virus scherp in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM. De gezondheid van onze klanten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit. Op dit moment hebben wij daarom een aantal maatregelen genomen;

• We schudden geen handen; • Houden 1,5 meter afstand; • We zijn extra alert op hygiëne; • Wij laten niet teveel klanten binnen • Graag vooraf even een afspraak maken op: 0718885333 • Videobellen of uitgebreide telefonische verkoop of Whatsapp is geen probleem • Afhalen van materialen op afspraak mogelijk.

Het hele team van Bastu is gezond en fit! Heb jij lichte klachten zoals hoesten, koorts, verkoudheid en/of niezen dan vragen wij jou om het bezoek aan onze showroom uit te stellen. Dit om jou, ons maar ook anderen veilig te houden.

Openingstijden: Ma t/m Vr: 09:00 – 18:00 uur Za: 09:00 – 13:00 uur

Zo hopen we een goede bijdrage te leveren om verspreiding van de besmetting te voorkomen.


Bel Bastu

Stuurt u anders even een Whatsapp of we in de showroom zijn!

Showroom
Zuideinde 1D 2371 BP RoelofarendsveenWilt u ons een email sturen dan kan dat via: info@bastu.nl of via het onderstaande contactformulier.

Contact

Indien u vragen heeft over een bepaald product op deze website kunt u contact met ons opnemen via dit contactformulier. Wilt u vermelden over welk product u een vraag heeft. Wij zullen uw vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Captcha