Bastu

Bastu is een bedrijf dat zich bezighoud met het ontwerp, productie en verkoop van sauna’s, kachels, hottubs en sauna accessoires. Ook hebben wij regelmatig mooie gebruikte sauna's. Persoonlijke ervaringen en waarnemingen heeft Bastu gebruikt om de eigenschappen en de traditionele sauna ervaring van de door Bastu ontworpen sauna’s te verbeteren. De productie wordt gedaan in de eigen productieruimte. Bastu verkoopt enkel kwaliteit producten die zijn gemaakt van Abachi, Espen, Hemlock, Nordisch Fichte wat zich uitermate goed leent voor het maken van sauna’s en accessoires. Heeft u speciale wensen? Neem dan contact met ons op voor maatwerk.

In de showroom is het mogelijk om alle sauna’s te bekijken en persoonlijk advies te krijgen. Ook kunt u bij ons terecht voor technische ondersteuning bij problemen die u heeft met uw sauna. Alle sauna’s worden binnen Nederland gratis bezorgd, maar ophalen is ook mogelijk.

Bastu Sauna's is een klein, zeer enthousiast bedrijft en ziet er als volgt uit:

Cen Loos: Eigenaar, saunabouwer, ontwerp.

Steef Hoogenboom: Eigenaar, saunabouwer, verkoop.

Op drukke momenten hebben wij bijstand van 3 fijnhoutbewerkers/ saunabouwers.

Het grote voordeel van Bastu Sauna's is de persoonlijkheid: Degene die u een mail stuurt of aan de telefoon krijgt dezelfde is als die u in de showroom spreekt, en ook degene is die de sauna's bouwt, en ook degene is die bij u thuis de sauna komt bouwen.

Dat vinden wij belangrijk!

Bastu, het Zweedse woord voor sauna