Limited Edition! Kirami Padoek

De allernieuwste uitvoering van Kirami!

Padoek, mooi Afrikaans hout! Zeer strakke afwerking!

Zeer mooie hottub van Kirami met strakke / gladde binnenkuip en een hele mooie kuiprand in een donkergrijze kleur!

Kirami kunststof Hottub Ø170cm. Padoek afwerking met buitenkachel. Compleet incl. Kunststof afdekking, trap, thermometer en veilig hitteschild.

Koop nu: Limited Edition! Kirami Padoek
Zelf bouwen? Helemaal niet moeilijk!

Deze Sauna wordt geleverd als bouwpakket, en zet u zelf eenvoudig in elkaar. Met 2 man bent u makkelijk binnen Geen. Kant en klaar geleverd! klaar! Bekijk onze instructievideo

U kunt er ook voor kiezen om de sauna door Bastu in elkaar te laten zetten.

- Cen Loos, Mede-eigenaar Bastu

De inhoud van uw verpakking

Kunstof hottub 170 cm. Externe hottubkachel met schoorsteen en hitteschild. Afdekcover. Houten trapje. Thermometer.
Product specificaties
Hoogte: 110 cm

Kom eens langs in

De showroom van Bastu Sauna's & Hottub's

Zuideinde 1D, Roelofarendsveen

Produktinformatie:

De Kirami houtgestookte kunststof Hot Tubs staan voor heerlijk ontspannen zonder zorgen. Ze zijn ontwikkeld voor het moderne drukke gezin waar comfort, degelijkheid, een snelle opwarmtijd, hygiëne en schoonmaak gemak centraal moeten staan. Met 15 jaar ervaring zijn de Kirami hottubs de meest gebruiksvriendelijke kunststof Hot tubs verkrijgbaar in Europa !

Kirami Family Hottub.

De meest ideale kunststof hottub met buitenkachel uit het Kirami assortiment! Het unieke Kirami isolatie en afvoer systeem, afwerking met kwalitatief Padoek. De Kunststof binnenkant is Stone Grey Grijs.

Standaard is deze kunststof hottub uitgerust met Cult buitenkachel 36 KW met 1.5m. RVS schoorsteenpijp Ø120 mm en regenkap en hitteschild, gebruiksvriendelijke kunststof zwarte afdekking en standaard trap, en slijtvaste spatrand. Afvoer in het midden van de bodem, complete bodem isolatie, afvoer aan de zijkant.

In de Family Tub heeft een verhoogde zit en er gaat minder water dan in de andere Hottub's van Kirami. Hierdoor is de Hottub ook sneller warm!

Standaard is deze kunststof hottub uitgerust met Cult buitenkachel 36 KW met 1.5m. RVS schoorsteenpijp Ø120 mm en regenkap en hitteschild, gebruiksvriendelijke kunststof zwarte afdekking en standaard trap, en slijtvaste spatrand. Afvoer in het midden van de bodem, complete bodem isolatie, afvoer aan de zijkant.

Cult buitenkachel.

De Aluminium Cult kachel warmt het water op met 17ºC, 1000 liter water per uur. Door de unieke aansluitingen aan de Hottub levert deze kachel ook de optimale 36 KW rendement. De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. U kunt de kachel dan ook zeer makkelijk van binnen schoonspoelen. Als u de Hottub leeg laat loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. Een Hottub van Kirami is sneller warm dan de meeste andere kunststoffen Hottubs. In deze Kirami Cult buitenkachel passen blokken haardhout van maar liefst 50cm lang.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt!

Padoek:

Padoek is een Afrikaanse Tropisch hardhout. Padoek wordt gebruikt voor mooie luze terrassen. Padoek wordt door de jaren heen eerst lichter en daarna helemaal grijs.

De hottub is lichtgewicht en zelf zeer makkelijk te installeren!