Kirami hottub CHILL Spruce Zwart

Nieuw uit Finland.

Zeer mooie hottub met een hoogte van 90 cm. Diepe zit (schouders onder water!)

Alleen verbijgbaar in Spruce Zwart buitenkant en Grijze binnenkuip!

Kirami kunststof Hottub Ø170cm 4 persoons. Gebeitst Fins sparren met buitenkachel en schoorsteen. Compleet incl. Vinyl afdekking, thermometer, veilig hitteschild en Gratis verzending NL.

Koop nu: Kirami hottub CHILL Spruce Zwart

Hottub

Hottub

De inhoud van uw verpakking

Kunstof hottub 170 cm. Externe hottubkachel met schoorsteen en hitteschild. Afdekcover. Houten trapje. Thermometer.
Product specificaties
Hoogte: 90 cm
Houtsoort: Spruce / Sparren

Kom eens langs in

De showroom van Bastu Sauna's & Hottub's

Zuideinde 1D, Roelofarendsveen

Produktinformatie:

De Kirami houtgestookte kunststof Hot Tubs staan voor heerlijk ontspannen zonder zorgen. Ze zijn ontwikkeld voor het moderne drukke gezin waar comfort, degelijkheid, een snelle opwarmtijd, hygiëne en schoonmaak gemak centraal moeten staan. Met 15 jaar ervaring zijn de Kirami hottubs de meest gebruiksvriendelijke kunststof Hot tubs verkrijgbaar in Europa !

Kirami Hottub Chill

De voordeligste kunststof hottub met buitenkachel uit het Kirami assortiment! Het unieke Kirami isolatie en afvoer systeem, afwerking met kwalitatief Fins sparren hout. De Kunststof binnenkant is standaard grijs. Een zeer voordelige en toch een goede kunststof hottub. De beste kwaliteit voor het aankoopbedrag, meer waar voor uw geld dan overige goedkope kunststof hottubs op de Europese markt.

Standaard is deze kunststof hottub uitgerust met Micu buitenkachel 30 KW met 1.5m. RVS schoorsteenpijp Ø120 mm en regenkap en hitteschild, gebruiksvriendelijke kunststof zwarte afdekking en standaard trap, comfortabele luchtgevulde rubberen toprand en slijtvaste spatrand. Afvoer in het midden van de bodem, complete bodem isolatie, afvoer aan de zijkant.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt!

Fins Sparren afgewerkt.

Het sparren hout uit het noorden van Finland is van de beste klasse, en wordt al behandelt met beits in de Kirami fabriek. Het hout wordt door 2 brede banden van om de kunststof binnenkuip vastgezet. De ruimte tussen het hout en de kunststof binnenkuip, werken als een thermoskan en houden de hottub lang warm. U kunt de hottub elk jaar op nieuw een beits behandeling geven.

De hottub is lichtgewicht en zelf zeer makkelijk te installeren!