Kirami Hottub Family L Red Cedar.

De hottub met de meest exclusieve uitstraling!

De Kirami Family L kunststof hottub 200 cm is ideaal voor als je zeer ruim wilt zitten, als bad voor de kinderen en voor grotere gezinnen. Ook voor groepsaccommodaties en grotere vakantiehuizen is de Family L een perfecte hottub door het unieke Finse gebruiksgemak waardoor het veel minder werk is om de hottub voor je gasten klaar te maken. Het red cedar uit Canada waar deze hottub mee is afgewerkt is zeer luxe en prachtig in elke tuin. Verkrijgbaar in de populaire blauwe kleur voor de mooiste schijn aan het water. Deze kunststof hottub wordt standaard voorzien van een luxe zwarte thermocover.

Deze ruime 7/8 persoons hottub is snel warm door de Kirami buitenkachels. De Cube kachel 48 kw warmt de 2000 liter water in ca 2 uur op. Kies je voor de robuuste Tube kachel 60 kw dan ben je nog sneller klaar met stoken.

Luxe Canadese red ceder afwerking. Ø200cm. Voor 7/8 personen.

Compleet incl. Externe hottubkachel, thermocover, houten trap, thermometer, veilig hitteschild en GRATIS verzending NL.

Koop nu: Kirami Hottub Family L Red Cedar.
Zelf bouwen? Helemaal niet moeilijk!

Deze Sauna wordt geleverd als bouwpakket, en zet u zelf eenvoudig in elkaar. Met 2 man bent u makkelijk binnen Geen. Kant en klaar geleverd! klaar! Bekijk onze instructievideo

U kunt er ook voor kiezen om de sauna door Bastu in elkaar te laten zetten.

- Cen Loos, Mede-eigenaar Bastu

Hottub

Hottub

De inhoud van uw verpakking

Kunstof hottub 200 cm. Externe hottubkachel met schoorsteen en hitteschild. Afdekkap. Houten trapje. Thermometer.
Product specificaties
Hoogte: 110 cm
Houtsoort: Red Cedar

Kom eens langs in

De showroom van Bastu Sauna's & Hottub's

Zuideinde 1D, Roelofarendsveen

Produktinformatie:

De Kirami houtgestookte kunststof Hot Tubs staan voor heerlijk ontspannen zonder zorgen. Ze zijn ontwikkeld voor het moderne drukke gezin waar comfort, degelijkheid, een snelle opwarmtijd, hygiëne en schoonmaak gemak centraal moeten staan. Met 15 jaar ervaring zijn de Kirami hottubs de meest gebruiksvriendelijke kunststof Hot tubs verkrijgbaar in Europa !

Canadees Red Cedar !

Het echte Canadese Western Red Cedar wordt speciaal voor Kirami geselecteerd. Het ovengedroogd Red Cedar heeft zeer duurzame eigenschappen, een geweldig luxe uitstraling en staat zeer mooi in elke tuin.De zeer luxe uitstraling van deze Cozy hottubs is zeer populair. Deze Hottub staat mooi in elke tuin, modern of traditioneel. Het echte Canadese Red Cedar staat bekend als één van de duurzaamste houtsoorten. Dit echte Red Cedar is onderhoudsvrij en word mooi zilvergrijs! De Cozy Red Cedar is verkrijgbaar in de kleur Blue voor de mooiste schijn in het water.

Cube buitenkachel 48 KW.

De Cube buitenkachel is de populairste hottub, een absolute bestseller. Het rendement van 48 KW is zeer snel in verhouding met overige kunststof hottubs verkrijgbaar in Europa. Door de unieke aansluitingen aan de Hottub levert deze kachel ook de optimale 48 KW rendement. De kachel is verbonden aan de afvoer in de bodem, waardoor het koude water tijdens de opwarming vanuit het koudste gedeelte in de tub wordt opgezogen. Als u de Hottub leeg laat loopt automatisch ook al het water uit de kachel, dit i.v.m. de hygiëne en het vorstgevaar in de winter. De kachel wordt standaard geleverd met RVS schoorsteenpijp 2m. Ø150mm, regenkap en 1m. aluminium hitteschild. De speciale coating beschermt deze kachel tegen weer en wind in elk klimaat.

Deze hottub is ook verkrijgbaar met de zware Tube 60 KW buitenkachel.

De Kirami Cozy met Tube buitenkachel is de snelst opwarmende kunststof hottub verkrijgbaar in Europa. Hierdoor de beste keus voor het moderne drukke gezin en voor professioneel gebruik. De Aluminium Tube kachel warmt het water op met 30ºC, 1000 liter water per uur. Door de unieke aansluitingen aan de Hottub levert deze kachel ook de optimale 60 KW rendement.

Let op: De Hottub moet altijd vol met water staan voordat u de kachel stookt.

De hottub is lichtgewicht en zelf zeer makkelijk te installeren!

Kom eens langs in de showroom van Bastu om de hottubs te bekijken.