Bastu Sauna’s unieke buitensauna’s: DE BASTUGA:

Onze traditionele Bastuga is een prachtige buitensauna met paraboolvormige dak. Deze organische vorm gaat volledig op in zijn omgeving en is uniek in Nederland. Met DE BASTUGA kunt u vele ontspannende momenten beleven en genieten van een pure saunabeleving in uw eigen omgeving, want DE BASTUGA past in elke tuin.

De puntsauna

Trots zijn wij dat er een groot aantal Bastuga’s te vinden zijn in bekende wellnesscentra. Daar staan ze bekend als de puntsauna met verschillende geuren!

Nieuw: Bastuga Lounge

DE BASTUGA LOUNGE biedt buiten het genieten van een buitensauna meer mogelijkheden op het gebied van interieur. Door zijn unieke dakvorm is het mogelijk om niveauverschil aan te brengen in het interieur. Door het plaatsen van een hoger liggende bank kunt u nog meer genieten van de hogere temperaturen in uw sauna.

Eigen productie

De BASTUGA en BASTUGA LOUNGE zijn door Bastu sauna’s in eigen beheer ontwikkeld en heeft de gehele productie in eigen hand. Dit resulteert in perfectie tot in het kleinste detail. Breng een bezoek aan onze showroom en ontdek zelf hoeveel ruimte en uitgebreide variaties DE BASTUGA biedt.

Meer informatie

Bastuga is uw kleine houten saunahuisje!